Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Facilitati de cazare

Pensiunea Mirabilandia

Clasificare 3 *** Bucea

Comuna Negreni, sat Bucea, nr. 154 C

Pensiunea este amplasată la o distanta de 80 km de Cluj Napoca şi 75 km de Oradea. Pensiune turistică nouă, dată în folosință în septembrie 2008, situată în județul Cluj localitatea Bucea, comuna Negreni, pe malul Crișului Repede – la poalele muntelui. Pensiunea este amplasată la 75 km de granița română - maghiară (Bors) și la 75 km de Cluj, cu acces direct pe malul Crișului, are o piscină proprie 10/5m, grătar, filigorie, terasă, bar interior și exterior, restaurant pentru 50-60 persoane, mini sală de conferințe. Pensiunea vă pune la dispoziție: 9 camere spațioase și confortabile. Toate camerele au băi proprii, frigider, televizor, cablu TV, telefon, uscător de păr, minibar, rețea wireless, cu încălzire centrală proprie ecologică (paleți, brichete, lemn de foc). Camere: 5 camere cu 2 paturi, 2 camere cu pat matrimonial, 2 apartamente (pentru 4-5 persoane) păstrarea valorilor la recepție, spălătorie, servicii de alarmclock, servicii de secretariat. Pentru copii va putem asigura o călătorie cu căruța trasă de ponei.

Cabana "Moara Hucului"

Com. Negreni, sat Negreni, nr. 241
Cabana Moara Hucului se află la poalele munţilor Apuseni în localitatea Negreni, pe DN1 la o distanţă de 75 km de Cluj Napoca şi 75 km de Oradea. Cabana se află într-o zonă retrasă, pe malul râului Crişul Repede. În curte este o veche moară pe apă, unde vă puteţi recrea la un pescuit pe Părăul Morii sau la păstrăvăria ce se află la 50 metri de cabană sau să savuraţi preparatele gătite pe terasa suspendată deasupra apei.
Cabana are o suprafaţă utilă de 240 mp., cu o capacitate maximă de 18 persoane, fiind structurată pe două nivele:
- parter: living, zonă de servit masa, bucătărie, o cameră şi baie.
- mansardă: 4 dormitoare dotate cu paturi matrimoniale şi un pat single rabatabil, fiecare dormitor are balcon, 1 baie pe nivel.
- alte dotări: terasă, grătar, ceaun în curte, şezlonguri, jacuzzi de 5 persoane încălzit ce poate fi utilizat atât pe timp de vară cât şi iarna, teren de fotbal.

Cabana "Susani" Negreni

Com. Negreni, sat Negreni, str. Principală, nr. 2/A

Cabana Susani este situată în comuna Negreni, la o distanţă de 75 km de Cluj Napoca şi Oradea. Dispune de 4 camere de cazare şi o cameră de relaxare în care, la nevoie, se poate dormi (14 locuri), 2 băi, living mare cu loc de luat masa şi bucătărie complet utilată. Este dotată cu centrală termică pe lemne. Ca agrement: piscină, hot tub (ciubăr din lemn cu apă caldă), tv satelit, terasă şi foişor cu masă şi băncuţe, grătar şi ceaun. Preţul de închiriere al cabanei include şi utilizarea unui autovehicul 4x4, în zonă existând numeroase trasee off road.

Hotel si restaurant "Nelaura"

Clasificare 3 *** Negreni

Loc. Negreni, nr. 153 A, jud. Cluj, situat pe ruta Cluj Napoca - Oradea, la 80 de km. de Cluj Napoca.
Are în dotare 16 camere (32 de locuri de cazare), băi proprii, televizor, cablu TV, internet, încălzire centrală, terasă, mini sală de conferinţe. RESTAURANT ȘI TERASĂ. Clasificarea unității este de 3 stele, iar capacitatea restaurantului și terasei fiind de 80 și respectiv 70 de locuri, oferind clienților noștri climatul ideal pentru servirea mesei într-un salon călduros și inedit ca design. Meniul restaurantului este inspirat din bucătăria tradițională românescă oferind o gamă vastă de produse savuroase.